Palæklinikken  |  Palægade 2  |  1261 København K  |  33 15 88 55  |  kontakt@nicesmile.dk
Om os og kontakt     Tandpleje     Implantater     Kosmetisk tandpleje     Økonomi     Information     Nyheder     Oversigt og søg     Tidsbestilling
Implantater

Hvad er et implantat?
Pris
Fordele
Løsninger
Hvad betyder API?
Operationen
Holdbarhed
Pleje og vedligeholdelse
Implantat-links

Løsninger

Der kan fremstilles flere ting ovenpå den "kunstige tandrod" - titaniumimplantatet efter det er vokset fast til knoglen.

Det mest "almindelige" er at sætte en enkelttand ovenpå implantatet, som fremstilles på laboratoriet efter aftryksregistrering og individuel farveprøve.

Siden kan der være behov for flere tænder der skal erstattes og faktisk er det muligt med implantater at erstatte en hel kæbe med egne faste tænder, hvor hele konstruktionen bliver en fuldbåret porcelænsløsning, som ikke kan tages ud og som føles helt naturligt og som egne faste tænder.

Derudover er der mulighed for at lade implantaterne indgå i en tryklås løsning, hvor man sætter en slags små kugler ovenpå implantaterne, som passer til en speciel tryklås ring der isættes patientens protese. Derved åbnes en fasthed og en sikkerhed for at protesen ikke pludselig løsner sig og spisning og tale lettes betydelig med anvendelse af tryklås løsninger til den helt tandløse kæbe.